top of page

Grete Vangsø

Grete Vangsø, EMPOWER erhvervspsykologi

Managing Director

Erhvervspsykolog cand. psych. aut.

Professionel info

Grete Vangsø er uddannet cand. psych. aut. med speciale i organisationspsykologi. Grete har fungeret som chef, leder, konsulent og virksomhedsrådgiver gennem mange år og har desuden en uddannelse som sygeplejerske.

Grete har lang og dyb erfaring i at arbejde med ledelses- og organisationsudvikling herunder strategi- og værdiprocesser samt samarbejdsudfordringer/konflikthåndtering. Grete har desuden mange års erfaring i at undervise og træne ledere, så de bliver bedre til at løse den ledelsesopgave de har. 

2010 - present

2010 - present

”Det er et kardinalpunkt for mig at sætte mennesker i stand til at træffe gode beslutninger således, man opnår de resultater, man stræber efter. 

Dette sker gennem tre trin, nemlig: indsigt, erkendelse og handlekraft - og det er, hvad empowerment handler om”.

 

ege

 

Anne- Marie er fremtidsforsker og driver virksomheden Futuria. Hun er en efterspurgt foredragsholder og har stor erfaring i at arbejde med fremtidsscenarier og strategiprocesser som effektivt redskab til at forberede sig på en uvis fremtid.

Anne- Marie er uddannet cand. scient. pol. med sidefag i psykologi og har tidligere været ansat blandt andet på Institut for Fremtidsforskning og som rådgiver på Christiansborg. Hun er desuden forfatter til følgende bøger:

  • Popstars-generationen - nutidens unge, fremtidens arbejdskraft

  • Genveje til fremtiden - fremtidsforskning som værktøj i virksomheden

  • #Tvivl - Modet til at vælge i et turbosamfund.

 

Anne-Marie Dahl

Dorthe Overgård, Erhvervspsykolog

Fremtidsforsker cand. scient. pol.

Tina Rosenvinge er Brand Manager og ejer konsulentvirksomheden Kickass Kompany.

 

Kompetencer: Tina er uddannet Digital Koncepudvikler i 2015 og har erfaring med digital kommunikation, grafisk design og brand identitet. Med flere års arbejde inden for koordination, administration og Human Resources har Tina et bredt syn på virksomheders forretning og formår at skabe sammenhæng imellem online og offline aktiviteter - gerne med et visuelt blikfang.

 

Tina Rosenvinge

Tina Rosenvinge, Brand Manager og Digital konsulent

Brand Manager

Professionel info
Professionel info
bottom of page